ЛЮБИМЕЦ   Над 80 деца от цялата страна

...
    ЛЮБИМЕЦ   Над 80 деца от цялата страна
Коментари Харесай

12 румънски деца на бридж лагер в Любимец

 

 

ЛЮБИМЕЦ

 

Над 80 деца от цялата страна са декларирали присъединяване си в 8-я юношески бридж лагер, който тази година ще се организира в Любимец. Форумът се организира за 8-а поредна година, като за пръв път, през 2018 ще има и интернационално присъединяване. Гости ще бъдат 12 възпитаници с техните ръководители на група и треньори от румънския град Алба Юлия. Два двойкови и един екипен шампионат ще се проведат в четирите дни от през днешния ден до 5-и март, понеделник в това число.

В рамките на бридж-лагера ще се организира и четвъртото подред Републиканско учебно състезание. Хасково беше първенец през 2016, вице първенец през 2017, а тази година ще бъде показан от една ученическа двойка.

В лагера вземат участие възпитаници от 12 до 19 години. Двата двойкови шампионата ще бъдат надлежно за начинаещи и напреднали, с цел да може силите на участниците на старта да са оптимално изравнени.

На Националният празник 3-и март децата ще посетят церемонията на площада в Любимец. Община Любимец е хазаин и съорганизатор на детския бридж празник, дружно с Българската бридж федерация. Провеждането на лагера става допустимо с помощта на финансовата и логистична поддръжка на господин Колю Видев, предприемач, играч и водач на бридж-движението в Любимец и Свиленград. Освен надпреварите ще има теоретични занимания и разбор на изиграните раздавания в надпреварите. Децата ще прегледат локални забележителности като Тракийската гробница край Мезек, Стария мост на Свиленград и др./Марица

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР